Zamieszczone przez marte
Widzieliście dziś TVN Turbo o rdzewiejącej O2FL?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marteAle już od dłuższego czasu wiem, że skoda to ZŁO. Kupując tanio kupujesz bubla- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekZamieszczone przez marteAle już od dłuższego czasu wiem, że skoda to ZŁO. Kupując tanio kupujesz bubla
Temat w złą stronę poszedł....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marteZamieszczone przez Jac_ekZamieszczone przez marteAle już od dłuższego czasu wiem, że skoda to ZŁO. Kupując tanio kupujesz bubla
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marteSkoda jest autem dla plebsu i tyle nie ma się co oszukiwać. Kowalski wchodząć do salonu nawet nie dopuszcza do myśli, że mógłby kupić RS-a albo L&K .
Można powiedzieć, że większość aut to auta dla plebsu, bo kosztują poniżej 100k pln? Jakie jest kryterium auta dla plebsu i auta nie dla plebsu? Skoda Superb to też auto dla plebsu, bo to skoda przecież
Kurcze - a juz miałem kupić Ale w takim razie to kupię teraz coś z francuszczyzny... :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marteSkoda jest autem dla plebsu i tyle nie ma się co oszukiwać.
Poza tym Skoda to więcej niż octavia, to też Superb 3.6 4x4, ale to też plebs kupuje, bo to taka firma,
Samochód dlA Plebsu (SAP) - robiony na odpadach z samochodu dla ludu VW :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Kurczę jeżdżę autem dla plebsu lecę wyskoczyć przez okno, że nie kupiłem 20letniego bmw bo wtedy mógłbym się lansować..... Imo chyba i tak awansowałem bo to moje pierwsze nowe auto, wcześniej były używki. Ciekawe kim wtedy byłem?
Wracając do normalnej rozmowy. Te obdarte kołpaki to rzeczywiście mega lol. Niestety to tak już jest, jak kupujesz auto to diler całuje cię po tyłku, a jak po zakupie wracasz z reklamacją to dostajesz kopa. Dlatego przy odbieraniu swojego egzemplarza trzeba bacznie patrzeć na każdy szczegół i wykłócać się o każdy babol bo jak odbierzesz autko z defektem to już później mają cię w 4 literach.
I nie ma sentymentu, że pan Czesio przypadkiem śrubokrętem zahaczył i tylko 5cm lakierowali. Jak za rok zła szpachla by odpadła to by było na właściciela auta i nie ma zmiłuj.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydZamieszczone przez janek11Musi iść do sądu powszechnego (gospodarczego
Komentarz
-
-
Życze człowiekowi powodzenia w pozytywnm załatwieniu sprawy. Ale już od dłuższego czasu wiem, że skoda to ZŁO. Kupując tanio kupujesz bubla....[/quote]
Skoro skoda to zło to kup sobie passata i wtedy bedzie cacy :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marteŻycze człowiekowi powodzenia w pozytywnm załatwieniu sprawy. Ale już od dłuższego czasu wiem, że skoda to ZŁO. Kupując tanio kupujesz bubla....
Przypuszczam, ze nasz problemy z autem, ale to nie znaczy że wszyscy mają ze swoimi OII problemy. :wink:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez djczasPsycho Dad, jeszcze do tego jest to wersja jak dobrze widziałem mint czyli auto do tyrania dla przedstawiciela
poza tym w mojej poprzedniej firmie repy jeżdżą ambiente/eleganceNie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekZamieszczone przez marteSkoda jest autem dla plebsu i tyle nie ma się co oszukiwać.
Poza tym Skoda to więcej niż octavia, to też Superb 3.6 4x4, ale to też plebs kupuje, bo to taka firma,
Samochód dlA Plebsu (SAP) - robiony na odpadach z samochodu dla ludu VW :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Są marginalne przypadki, że ludzie kupując skode uważają, że stają się kimś lepszym, a to wcale nie jest prawda. Gdyby nie chory system w naszym kraju i rządowe złodziejstwo na każdym kroku (tu ukraść tam ukraść byle by się Polak nie dorobił) to skoda jest autem dla plebsu. Ludzie ile już tutaj było tematów czy 52tyś. za OII to dobra cena itp. itd. Napewno są to auta z tego przedziału cenowego który podałeś. Cennik cennikiem a rzeczywistość jest inna....
Komentarz
-
-
a co ma do rzeczy taniość (?!) samochodu, do tego, że rdzewieje, bo jakoś nie mogę się odnaleźć, brandzlowanie się tu tym, że skoda to tania marka chyba nie ma nic wspólnego z tematem, wszystko jedno czy to classic czy L&K, może ktoś mi podać jakikolwiek związek?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Czuję się jakbym czytał wypociny w komentarzach na onecie O_O
No nic jestem plebsem i jestem z tego powodu szczęśliwy w takim razie ^^ To teraz proszę mi podać definicję ludzi, którzy kupują używki np. do 15tys zł i takich, którzy potrzebują autka np. do 6tys. Jestem ciekaw jak ich nazwiesz ;]
Są marginalne przypadki, że ludzie kupując skode uważają, że stają się kimś lepszym, a to wcale nie jest prawda.
Btw. Zrobił się niezły offtop z rdzewiejącej Octavii na TVN Turbo na to, że każdy kto kupuje Skodę to plebs. Omg :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neoXsBtw. Zrobił się niezły offtop z rdzewiejącej Octavii na TVN Turbo na to, że każdy kto kupuje Skodę to plebs. Omg- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neoXsPóki co, to Ty chyba kipisz fajnością i lansem :>
to jest takie luzackie i w ogóle fajne
[ Dodano: Sro 15 Gru, 10 11:06 ]
Zamieszczone przez neoXsBtw. Zrobił się niezły offtop z rdzewiejącej Octavii na TVN Turbo na to, że każdy kto kupuje Skodę to plebs. Omgsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
No jednak muszę nakarmić Trolla, to silniejsze ode mnie
marte zdajemy sobie sprawę, że Skoda to nie jest samochód dla milionerów, ale po co obrażać ludzi?
Napisz jeszcze, że Skodą jeżdżą murzyni, żydzi, cykliści , masoni i będziemy mieli pełny obraz stanu Twojego umysłu.
Klasyfikujesz ludzi tylko po samochodach czy jeszcze po czymś innym? Jaki kto ma odkurzacz, telewizor? Żenada
Jeden mój kumpel jest pracownikiem fizycznym i kupił nową Octavię, a inny ma małą (dobrze prosperującą) firmę a jeździ astrą I. Po prostu odkłada na rozwój firmy. O czym to świadczy? Tylko o tym, że ludzie mają różne priorytety
Komentarz
-
Komentarz